Galana N.V.


Galana is een familiebedrijf gelegen in Waregem. Het bedrijf werd in 1990 opgericht door Lieven Baert en Grete Ragolle en richtte zich op de import en export van diepvriesproducten van en naar alle hoeken van de wereld, onder het merk Seaboy. In 1995 startte Galana met de productie van roomijs en sorbet als diversificatie van de activiteiten in frozen food onder de merknaam Pagotini. In 2014 werd Beldessert gelanceerd. Dit is het nieuwe luik diepvriesproducten dat de lekkerbek verleidt met een aantrekkelijke waaier diepvriesgebak: cupcakes, muffins, taartjes en moelleux.

  • Pagotini omvat een gamma van meer dan 60 soorten roomijs en sorbets en een groot aantal desserts. Dankzij een fijnmazig netwerk van distributeurs en groothandels is Pagotini continu beschikbaar in tal van restaurants, tearooms en ijssalons in de meeste Europese landen. Ook ver buiten de Europese grenzen, weten de klanten onze kwaliteit te waarderen.
  • Beldessert heeft een groot assortiment muffins, taartjes op grootmoeders wijze en moelleux op basis van Belgische chocolade. De bereiding van al deze lekkernijen steunt op de vier pijlers van Beldessert: natuurlijke ingrediënten, authentieke receptuur en een combinatie van ambachtelijk vakmanschap en moderne technologieën.

Galana NV is een familiebedrijf gevestigd in Waregem, België. Wij zijn importeur en exporteur van diepgevroren vis en producent van ijs, sorbets en desserts.

Contactinformatie
INFO@GALANA.BE
https://www.galana.be/


Neem contact op met Galana N.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!