G-SHOT B.V.


Wij van G-shot bv. laten u graag kennis maken met een shotje zoals u die nog nooit heeft geproefd! Dit shotje bevat namelijk naast de heerlijke framboos en vanille smaken ook een aspect dat geen enkel ander drankje kan bieden. Ons shotje gaat namelijk over van een smaaksensatie naar een zeer unieke ervaring in de mond die bijna niet beschreven kan worden, toch hebben wij ons best gedaan. Zodra u het drankje doorslikt begint de lol pas. Langzaam komt er een licht verdovend gevoel op het puntje van je tong die zich langzaam verspreid over de gehele tong. Soms zullen ook de lippen lichtjes gaan tintelen. Dit alles werkt zich binnen enkele seconden uit tot een soort elektrisch gevoel in de mond die ook nog eens door te geven is!

Als binnen enkele minuten het gevoel is afgenomen is de smaak volledig geneutraliseerd en zal elk biertje of wijntje nóg beter smaken dan de vorige! Ook mixdrankjes smaken weer zoals het hoort. Dit effect ontstaat door een zeer speciale bloem/kruiden die wij laten kweken in Limburg en Almere. Deze bloem genaamd de Sechuan button heeft zeer unieke eigenschappen en verwerken wij vervolgens in ons drankje. Op zo’n manier dat alleen het effect overblijft! Wat wij in tegenstelling tot sommige andere shooters niet in ons drankje verwerken is cafeïne, omdat dit zeer slecht schijnt te zijn voor uw gezondheid. Mede door de aparte kleur en zeer unieke ervaring zal u het drankje niet snel meer vergeten.

Contactinformatie
Info@g-shot.eu
http://g-shot.eu/


Neem contact op met G-SHOT B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!