G.H. Lukassen en Zoon B.V.


Groothandel in Groenten en Fruit

Lukassen en Zn. is een toonaangevende groothandel in groenten en fruit. We leveren aan de groothandel, retail, markthandel, horeca en de verwerkende industrie in de Benelux. We werken samen met telers uit vele landen waaronder Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Egypte, net als Spanje, Frankrijk en Italië. Dankzij de hechte relaties met leveranciers kunnen onze klanten rekenen op een veilig en breed assortiment groente en fruit van topkwaliteit, het hele jaar rond!

Alleen de beste kwaliteit groente en fruit

Lukassen en Zn. levert als groothandel in groente en fruit alleen producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. We werken uitsluitend samen met leveranciers die minimaal in het bezit zijn van een GlobalGap-certificaat. Onze afdeling Kwaliteit & Milieu onderhoudt intensief contact met de telers en begeleidt hen bij de productie van groente en fruit. We weten zo zeker dat de productie veilig verloopt en kunnen de kwaliteit van onze producten waarborgen.

Betrouwbare merken, betrouwbaar product

Dankzij onze jarenlange samenwerking met telers , direct of indirect via een exportagent, kunnen we continuïteit bieden met onze merken. De goede vertrouwensband met onze ketenpartners in groente en fruit zorgt ervoor dat we op een open manier met elkaar communiceren en flexibel kunnen inspelen op onze klantwensen. Onze klanten kunnen rekenen op een betrouwbaar product dat voldoet aan hun specifieke wensen.

Uitgebreide service

Onze service reikt verder dan het importeren van groente en fruit alleen. We ondersteunen onze telers bij de productie en kijken met hen naar mogelijkheden om duurzamer te produceren. Niet alleen op het gebied van milieu, maar ook als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsomstandigheden. We helpen telers als groothandel in groente en fruit met onze productie-, marketing- en marktkennis bovendien in te spelen op de wensen en eisen van de Europese markt. De korte lijnen met zowel leveranciers als klanten Helpen ons de vraag en het aanbod goed op elkaar af te stemmen.

Contactinformatie
info@lukassenagf.nl
https://lukassenagf.nl/


Neem contact op met G.H. Lukassen en Zoon B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!