Horecava schuift door naar het voorjaar

Fruity Pack


FRUITY PACK: GEZOND IS HET LEKKERST

Fruity Pack is een jong en flexibel bedrijf, gespecialiseerd in gesneden groente en fruit. Met in totaal 120 medewerkers zorgen we er elke dag voor dat duizenden kilo’s gesneden product snel bij onze klanten terechtkomt, in de juiste samenstelling en hoeveelheid. Voor foodservices, retail en industrie: onder Fruity Pack- of eigen label.

We hebben onze wortels stevig in de retail – we zijn ontstaan uit bedrijven met generaties lange ervaring in de AGF-handel en het ambachtelijk snijden van fruit. Inmiddels beschikken we over een geavanceerde snijfabriek met innovatieve technieken. We kunnen een hoge kwaliteit garanderen voor een aantrekkelijke prijs. En hebben alle expertise om vernieuwende foodconcepten met succes op de markt te zetten.

Fruity Pack heeft een hecht kernteam. We zijn altijd bereikbaar en staan u persoonlijk te woord. Ook voor onze Europese klanten hebben we contactpersonen ter plaatse die uw taal spreken. Want we bieden graag persoonlijke begeleiding bij verkoop, presentatie en assortimentskeuze


Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!