Fruity Line BV


HOE WIJ MARKTLEIDER ZIJN GEWORDEN

Opgericht in 2008 met een focus op het produceren van verse, premium vruchtensappen en smoothies. Ondersteund door een visionair managementteam met meer dan 20 jaar ervaring heeft Fruity Line altijd gestreefd naar premium kwaliteit. Cold-pressed met onverhitte ingrediënten. Vanaf 2009 gebruiken we de High Pressure Processing-techniek (HPP) om de versheid en nutritionele voedingswaarde op een natuurlijke manier te behouden. Onze state-of-the-art faciliteiten in combinatie met de HPP-techniek garanderen een maximale voedselveiligheid, zorgen ervoor dat onze verse producten langer in de schappen blijven en creëert mogelijkheden voor revolutionaire innovaties. We zijn Europees marktleider sinds 2015 en we doen er alles aan om die titel te vervullen. Onze ervaring en kennis maakt ons de nummer 1 trendsetter in cold-pressed dranken. We weten hoe we onze voorsprong moeten houden in deze snelgroeiende markt dankzij ons gepassioneerde en creatieve team en de allerbeste cold-pressed experts.

Fruity Line zoekt continu naar raw en verse producten rechtstreeks uit de natuur. We sourcen wereldwijd de meest smaakvolle groenten en fruit die we rechtstreeks naar onze Nederlandse productiefaciliteit transporteren. We hebben een grote productielocatie in Ochten met een grote capaciteit voor het maken van alle sappen en smoothies die u zoekt. Fruity Line heeft alle nodige certificeringen: BRC, IFS, Skal, Fair Trade en GMP +. We kunnen garanderen dat onze sappen en smoothies voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

WIJ GEVEN OM DE WERELD

Onze strategie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) richt zich op verschillende gebieden. We streven naar MVO in de gehele keten. Dit betekent onder andere een goede en veilige werkomgeving, eerlijke betalingsvoorwaarden en diverse milieuprogramma’s. Een ander aandachtspunt is de focus op milieuvriendelijke verpakkingen, een continue zoektocht om het gebruik van materialen te verminderen om te zetten naar duurzame materialen. Wij zijn gericht op het verminderen van het verbruik van energie en water. Wij hebben een sterke voorkeur voor duurzame energiebronnen. Gedurende het hele proces verminderen en scheiden we het afval. We trainen onze mensen om bewust met de planeet om te gaan. De natuur levert ons haar ingrediënten en daar gaan we zorgvuldig mee om.

Contactinformatie
contact@fruity-line.com
https://fruity-line.nl/nl/


Neem contact op met Fruity Line BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!