Frites uit Zuyd B.V.


Frites uit Zuyd, ooit gestart als friterie op de Amsterdamse Ceintuurbaan, is in 2015 opgericht als eerste ambachtelijke fritesfabriek. De fabriek is gehuisvest in een prachtig, karakteristiek industrieel pand op het Hembrug terrein. Anno 2020 staan we als familiebedrijf ook voor innovatie en duurzaamheid. Zonder daarbij de focus op kwaliteit en smaak te verliezen. Elke dag staat er een gepassioneerd team dat alles op alles zet om de beste en mooiste frites te bereiden en uit te serveren aan horeca in Nederland en België. Onze herkenbare zwarte wagens rijden 6 dagen in de week bij je langs. Gelegen aan de Amsterdamse grachten? Deze gekoelde ‘last mile-delivery’ wordt voor ons per fiets verzorgd. Plaatsing in de koeling en fifo nemen we voor onze rekening. Alles wat jij nog hoeft te doen? Een paar minuten afbakken en genieten van het gemak.

We houden van onze frites. Om ze de best mogelijke behandeling te geven zijn we daarom op de achtergrond steeds bezig met producten die onze frites versterken. Zo ontwikkelden we onze eigen frituurolie, heerlijke mayonaise en een eigen zoutmelange. Het moet goed zijn, we doen het niet voor minder. Al onze klanten streven dezelfde norm na: van internationale hotelketens, festivals en strandtenten tot de gezellige bistro op de hoek. Zit je een keer verlegen om een nalevering, of heb je extra frites nodig? Wij ontzorgen je met liefde.

Contactinformatie

https://fritesuitzuyd.nl/


Nog geen berichten gepost door Frites uit Zuyd B.V.
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!