Fresh & Saucy Foods NV / Culin’arte


Uw eigen huismerkproduct, om te exporteren, als private label en bij uw gerechten. Wij hebben jaren ervaring, die van generatie op generatie is doorgegeven, in het creëren van kwalitatieve sauzen, garnituur salades en pastasalades!

Als bedrijf met uitzonderlijke familietradities verbindt Fresh & Saucy Foods zich ertoe een veeleisend kwaliteitscertificaat te respecteren om de beste kwalitatieve sauzen, garnituur salades en pastasalades te kunnen aanbieden.

Sinds onze oprichting verbeteren wij voortdurend onze sausrecepten om aan de specifieke smaakbehoeften van een land of een merk te beantwoorden. Onze productiesite in Herentals beschikt over haar eigen O&O-afdeling, die steeds nieuwe sauzen ontwikkelt en de kwaliteit ervan test en verbetert.

Voor uw private label merken of uw exportmerken stelt ons bedrijf voor om nieuwe smaken te ontwikkelen of uw eigen smaken aan te passen. Zo ook voor sauzen om gerechten of salades te maken, bieden wij u aangepaste producten aan die aan uw smaakvereisten voldoen.

Contactinformatie
orders@freshsaucyfoods.be
https://freshsaucyfoods.be/


Neem contact op met Fresh & Saucy Foods NV / Culin’arte

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!