FreeOf Dieetproducten BV


Bij binnenkomst in de dieetbakkerij van FreeOf waan je je in een “normale” bakkerij, je voelt de hitte van de oven en de geur van vers brood overheerst. Echter, in deze bakkerij wordt met extra zorg gebakken. Er is geen spoor van tarwemeel te vinden, en er worden enkel ingrediënten gebruikt die van nature glutenvrij zijn. Sterker nog, de bakkerij is niet alleen glutenvrij en tarwevrij, maar ook nog eens vrij van lactose, melk, soja, pinda, noten, en diverse andere allergenen.

Ons glutenvrij brood  zorgt voor een geweldige start van de dag en dient als een stevige opkikker tijdens de lunch, of lekker tussendoor. En wat je niet mag, zit er dus absoluut niet in. Ons brood maken we van volkoren granen, waardoor ze boordevol vitaminen en mineralen zitten. Extra natuurlijke voedingsvezels, zoals prebiotica die de bacterieflora in de darmen stimuleren, zorgen ervoor dat je je energiek en fit voelt.

De kunst van het maken van een gezond en lekker product ligt in het toevoegen van de juiste en het  weglaten van belastende ingrediënten. Onze jarenlange bakkerservaring ligt aan de basis van de broodrecepten van FreeOf. Door een perfecte afstemming van diverse natuurlijke grondstoffen komen we tot een gezond product. Het leveren van kwaliteit, oftewel een product dat betrouwbaar, lekker, voedzaam en gezond is, is voor FreeOf het allerbelangrijkste.

Contactinformatie
info@freeof.nl
http://www.freeof.nl/


Neem contact op met FreeOf Dieetproducten BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!