Franke Nederland BV


Ontdek de uitgekiende mogelijkheden van een Franke keuken

Hoe ziet uw droomkeuken eruit? Onderscheidend door toepassing van roestvrijstaal? Of is de keuken wat rustiger met een natuurlijke afwerking? Kookt u vaak voor 1, 2 of 8 personen? Bij Franke geloven wij dat iedere keuken net zo uniek moet zijn als u zelf bent. De keuken is de plaats waar u zich vrij voelt voor het maken van de maaltijd, voor het eten met vrienden, de plaats om iets te vieren, en om samen te genieten. Daarom willen wij uw keuken perfect maken, van spoelbak tot kraan tot oven en van de ochtend tot de avond, iedere dag weer.

Wonderfully in balans

Stel je eens een keuken voor waar alles met elkaar samenwerkt, er prachtig uitziet en praktisch is. Waar alle componenten zo gemaakt zijn dat ze je elke dag weer laten genieten. Bij Franke, is dit de wijze waarop we producten voor de keuken ontwerpen. We werken er hard aan dat onze oplossingen de perfecte balans hebben tussen stijl, design, gemak en functionaliteit in de keuken.

Wonderfully veelzijdig

Bent u een minimalist of juist iemand die houdt van krachtige kleuren en ronde vormen? Met het ruime aanbod van materialen, kleuren en vormen waaruit u kunt kiezen, zorgt ervoor dat u de keuken zo kunt inrichten dat deze helemaal past bij uw gevoel en stijl.

Wonderfully innovatief

Elke dag zijn we onvermoeibaar bezig met het verbeteren van onze producten en diensten. Deze historie en ervaring hebben ons geholpen bij de ontwikkeling en produceren van keuken oplossingen en producten die zich iedere dag weer bewijzen in meer dan 100 miljoen huishoudens wereldwijd.

Make it Wonderful: Franke maakt het verschil

Contactinformatie

https://www.franke.com/nl/nl.html


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!