Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Franke Coffee Systems by Hillewaert Bvba


Coffee Systems – Make It Wonderful

Kostelijke koffie schept onvergetelijke momenten. Bij het ontwikkelen van onze producten gaan we te rade bij gastronomen, vragen we koffiebranders en koffieliefhebbers naar hun specifieke behoeften en werken we onvermoeibaar om onze producten verder te verbeteren. Die kennis, gecombineerd met onze passie, inspireert ons dagelijks bij onze missie: “Make It Wonderful”.

Innovatie wordt een uitnodiging: Wat is de volgende stap?

De Franke S700 halfautomatische machine laat twee koffiewerelden versmelten: de intelligente technologie van onze volautomatische A-Line en de creatieve capaciteit van een 2-step machine. Bij een 2-step machine worden de gebruikers op talloze manieren gevraagd hun creativiteit aan te spreken en, net als bij de nieuwste volautomaat, is hij heel eenvoudig in het gebruik en biedt hij de gebruiker een uitmuntende ervaring. Maar het zijn de professionals, zoals u, die beslissen wat er nu gaat gebeuren

Fantastisch veelzijdig

Of het nu gaat om traditionele cafés, bedrijfskantines of tophotels: het schitterende assortiment van Franke Coffee Systems biedt voor elke behoefte de bijpassende koffiemachine – en steevast koffiegenot op barista-niveau.

Volmaakt Koffiebeleving

Pure passie voor koffie en 100 procent Swissness: dat zit allemaal in een koffiemachine van Franke. Voor elke wens van uw klanten levert ons productassortiment de perfecte oplossing. Vul uw ruimten met de verleidelijke geur van volmaakte, vers gezette koffie.


Berichten van Franke Coffee Systems by Hillewaert BvbaNog geen berichten gepost door Franke Coffee Systems by Hillewaert Bvba

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht