Foster Refrigerator


Welkom bij Foster Refrigerator Nederland. Wij zijn een onderneming uit de ‘European Refrigeration Division’ van de Amerikaanse moedermaatschappij Illinois Tool Works (ITW).

Foster is dé specialist in koelen voor horecakeukens. Als Europees koelingen fabrikant zijn we trots op zowel de producten die we leveren als de niveaus van klantenservice die we bieden. Sinds 1968 ontwikkelen en ontwerpen we commerciële koelingen voor de horeca en weten dus als geen ander wat er speelt in de professionele keuken.

Als het gaat om commerciële koelingen en vriezers, lopen we voorop op het gebied van technologie en zijn baanbrekend op het gebied van temperatuurbeheersing, hygiëne, efficiency en design. De leveringen en installaties in Nederland worden ondersteund vanuit onze eigen service organisatie waarin we samenwerken met Gamko.

Contactinformatie
verkoop@foster-gamko.com
https://www.fosterrefrigerator.com/


Neem contact op met Foster Refrigerator

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!