Foodservice Denktank


Middels de Foodservice Denktank worden foodservice professionals uit de segmenten restaurants, fastservice en bar/café per segment bij elkaar gebracht om te sparren over diverse onderwerpen in hun branche.

De voordelen voor jou als lid van de Foodservice Denktank zijn:

  • Je denkt samen na over ontwikkelingen in de markt
  • Je mening wordt gebruikt om producten en diensten te verbeteren
  • Je kunt je mening geven wanneer het jou uitkomt
  • Je wordt – waar mogelijk – op de hoogte gehouden van de uitkomsten
  • Je spaart snel én makkelijk voor Sligro-waardebonnen in ruil voor jouw deelname
  • Je wordt per mail een aantal keer per jaar uitgenodigd om deel te nemen aan een onderzoek. Deelname kan op verschillende manieren plaatsvinden: via een online vragenlijst, een focusgroep met collega’s van andere bedrijven uit de branche of een interview op locatie.

Doe mee

Ben jij (deels) verantwoordelijk voor de inkoop van eten en drinken binnen jouw restaurant, fastservicebedrijf of bar/café? En wil jij graag jouw mening geven over vraagstukken die relevant zijn voor jouw markt? Meld je dan via de site van Foodservice Denktank. Voor deelname ontvang je punten die je kunt inwisselen voor waardebonnen ter besteding in de zelfbedieningsvestigingen van Sligro.


Neem contact op met Foodservice Denktank

Berichten van Foodservice Denktank

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht