FoodLogica B.V.


FOODLOGICA is de enige lokale duurzame leverancier voor food producenten, cateraars en subscription-based bedrijven die last mile b2b leveren. Wij zijn actief in Amsterdam sinds 2014 en willen uitbreiden naar de randstad in 2020. Wij weten hoe stressvol het kan zijn om je eigen foodbedrijf te beginnen en te laten groeien, daarom ondersteunen wij vanaf 2015 meer dan 100 bedrijven, met het oplossen van last mile logistieke problemen. Door het gebruik van hubs aan de rand van de stad, kunnen wij die laatste kilometers in de stad nét wat sneller doen dan de rest. Onze vloot met elektrische, gekoelde en op maat gemaakte wagens is de beste in het oplossen van complexe transportatie problemen. Hoe groot of klein de lading ook is, en hoeveel stops er ook zijn.

Wij zijn het enige duurzame transport bedrijf dat gebruik maakt van actieve koeling en voldoet aan hygiëne voorschriften. Dit betekent dat wij flexibel genoeg zijn voor de aanpak van een start-up, maar ook de professionele standaard van een traditionele koerier kunnen bieden. En dat allemaal naast dat wij er voor zorgen dat jouw product er cool uitziet. Ben jij een cateraar, food producent, food boxes of webshop dat klaar is met stressen over transport? Kies dan voor FOODLOGICA om de betrouwbare en duurzame verandering te zijn die je zocht.

Contactinformatie
info@foodlogica.com
https://foodlogica.com/


Neem contact op met FoodLogica B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!