Foodex Netherlands B.V.


De gastronomie is de kunst om via het gebruik van voedingsmiddelen geluk te creëren. Sinds 1992 bestaat onze job erin smaken te vinden aan de uiteinden van de wereld, voor de markt van de etnische restauratie, voornamelijk de Japanse en Amerikaanse.
Door de jaren heen heeft Foodex een netwerk opgebouwd van gereputeerde leveranciers, producenten van de grote internationale merken, gehecht aan het respect voor culinaire tradities .Japan, VSA, Mexico, China, Australië, Europa…onze logistiek stelt ons in staat snel en regelmatig producten in tri-temperatuur te leveren. Voorzien van een opslagdepot van 2.000 m² verzenden we dagelijks producten over geheel Frankrijk, maar evengoed overal in Europa, dankzij onze partners en filialen. In onze permanente zoektocht naar creativiteit en combinaties, helpen wij onze klanten restaurateurs en chefs bij de uitvoering van hun ideeën. Het is een uitnodiging tot reizen voor de ontdekking van smaken. Ons reactievermogen stelt ons in staat dynamiek te brengen in de menu’s van de grootste restaurants met smaken die voortdurend vernieuwd worden in functie van de modes , tendenzen of particuliere behoeften.

Onze klanten

Klanten die kwaliteitsproducten, expertise en service verwachten: restaurants, Hotels, Catering, Traiteurscollectieven, Distributeurs, Grossiers, Kruideniers, Hypermarkten en Supermarkten.


Neem contact op met Foodex Netherlands B.V.

Berichten van Foodex Netherlands B.V.Nog geen berichten gepost door Foodex Netherlands B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht