Foodex Netherlands B.V.


De gastronomie is de kunst om via het gebruik van voedingsmiddelen geluk te creëren. Sinds 1992 bestaat onze job erin smaken te vinden aan de uiteinden van de wereld, voor de markt van de etnische restauratie, voornamelijk de Japanse en Amerikaanse.
Door de jaren heen heeft Foodex een netwerk opgebouwd van gereputeerde leveranciers, producenten van de grote internationale merken, gehecht aan het respect voor culinaire tradities .Japan, VSA, Mexico, China, Australië, Europa…onze logistiek stelt ons in staat snel en regelmatig producten in tri-temperatuur te leveren. Voorzien van een opslagdepot van 2.000 m² verzenden we dagelijks producten over geheel Frankrijk, maar evengoed overal in Europa, dankzij onze partners en filialen. In onze permanente zoektocht naar creativiteit en combinaties, helpen wij onze klanten restaurateurs en chefs bij de uitvoering van hun ideeën. Het is een uitnodiging tot reizen voor de ontdekking van smaken. Ons reactievermogen stelt ons in staat dynamiek te brengen in de menu’s van de grootste restaurants met smaken die voortdurend vernieuwd worden in functie van de modes , tendenzen of particuliere behoeften.

Onze klanten

Klanten die kwaliteitsproducten, expertise en service verwachten: restaurants, Hotels, Catering, Traiteurscollectieven, Distributeurs, Grossiers, Kruideniers, Hypermarkten en Supermarkten.

Contactinformatie
order@foodex-holland.com
https://www.foodex-holland.com/index.php?lang=BE


Neem contact op met Foodex Netherlands B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!