Foodequip Nederland B.V.


Expertise op het gebied van horeca apparatuur: dat is Foodequip. Bij ons kun je terecht voor de beste kennis en apparatuur van foodconcepten.  Foodequip begeleidt je voor en na de aanschaf van jouw apparatuur. Dat houdt in dat wij jou voorzien van advies, kooktechnische instructie op locatie en meer.

Zowel voor, tijdens als na oplevering van de apparatuur kunnen onze klanten op ons blijven rekenen. Daar reizen we de hele wereld voor over. We beginnen het traject altijd met een persoonlijk gesprek, waarna we jouw wensen en onze kennis omzetten in 3D ontwerpen en technische tekeningen. Na akkoord wordt alles op maat gemaakt, waarbij we alleen werken met gerenommeerde en hoogstaande partners, zoals Ubert. Wanneer het zover is zorgen we bij oplevering voor praktische kookinstructies op de werkvloer, zodat het personeel zo snel mogelijk ingewerkt wordt en jij je klanten direct professioneel en vakkundig kan bedienen. Ook na oplevering houden we graag contact, om te horen hoe het gaat en om je te helpen bij eventuele vragen. Blijvend betrokken noemen we dat.

Niks geeft meer energie dan het opleveren van een uniek foodconcept dat de beleving van vers bereid voedsel verhoogt. Eten is immers beleving! Onze jarenlange expertise heeft ertoe geleid dat we vandaag de dag gespecialiseerd zijn in foodconcepten, frontcooking equipment en foodservice equipment. Kortom: alle apparatuur om jouw producten te kunnen bereiden en presenteren in het zicht van je klant, en ze zo visueel te kunnen betrekken bij het bereidingsproces van hun verse, smakelijke maaltijd of snack.


Neem contact op met Foodequip Nederland B.V.

Berichten van Foodequip Nederland B.V.Nog geen berichten gepost door Foodequip Nederland B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht