Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Food Story


Met FoodStory kunnen gasten alle gerechten als realistische 3D-holograms projecteren op tafel met hun eigen smartphone of tablet. Zo weten ze precies wat ze geserveerd krijgen.

Probleem met de papieren menukaart.

  • Met een papieren menukaart weet een gast niet wat hij bestelt of wat het gerecht inhoudt. Ook kunnen toeristen wegblijven omdat ze de menukaart niet kunnen lezen. Dit leidt tot verloren omzet.
  • Papieren menukaarten aanpassen kan tot hoge kosten leiden. Je 3D-menu app digitaal aanpassen is goedkoop, sneller en makkelijker.
  • De horeca en concurrentie gaan hand in hand. Met een 3D-menu app onderscheid je je duidelijk van andere restaurants. Dit betekent meer reserveringen en meer omzet.

Hoe FoodStory dit oplost.

  • Je eigen 3D-menu app (IOS/Android) voor in je restaurant of hotel. Gasten kunnen deze thuis of in het restaurant downloaden en precies zien wat het restaurant te bieden heeft.
  • Consumenten maken het liefst een keuze op basis van visuals. Met de 3D-menu app geef je de klanten wat ze willen op een innovatieve en leuke manier.

Neem contact op met Food Story

Berichten van Food StoryNog geen berichten gepost door Food Story

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht