Food Stage B.V.


Wil jij volledig ontzorgd worden voor de catering op jouw evenement? Vind jij eten belangrijk? Wil jij dat de catering specifiek op jouw evenement wordt afgestemd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

De manier waarop wij jouw aanvraag invullen en uitwerken is uniek:

Jouw evenement krijgt een unieke food line-up. Na een briefing zoeken wij naar de beste culinaire aanpak om jouw evenement succesvoller te maken. Of je een laag budget hebt of juist volledig wil uitpakken: wij zijn van alle markten thuis.

Geniaal lekker

Als doorgewinterde foodies hebben wij de kennis, de creativiteit en het netwerk o de juiste invulling voor de catering van jouw evenement te vinden. Van echte pizzamakers die jaarlijks bijgespijkerd worden in Napels tot talent uit Michelinsterren keukens. Wij inspireren en verwennen jouw bezoekers met geniaal lekker eten. Met ons netwerk van meer dan 150 verschillende signature chefs, food ondernemers en bijzondere leveranciers, hebben wij een schat aan mogelijkheden om een origineel food concept voor jouw evenement op maat te ontwikkelen.

Ontzorgen

Niet alleen het ontwikkelen van het food concept maar ook de coördinatie van de catering nemen wij graag op ons. Wij regelen alles, van kop tot staart: HACCP, inrichting, aankleding, personeel en zetten dat stapje extra om het evenement onvergetelijk te maken.


Neem contact op met Food Stage B.V.

Berichten van Food Stage B.V.Nog geen berichten gepost door Food Stage B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht