Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Food Equipment Groep Nederland B.V.


Food Equipment Groep Nederland, kortweg genoemd FEG, biedt met kwaliteitsmerken als Hobart-Gazi, Cookinox, Walo, Foster en Alpfrigo hoogwaardige duurzame grootkeukenapparatuur. Tezamen met de huidige merken hebben wij voor elke keuken een oplossing zowel modulair als projectmatig.

Voor een perfecte afstemming over ontwerp of aanpassing van uw keuken zit u direct om tafel met onze product specialisten. Deze hebben ruime ervaring als chef-kok en weten precies wat er komt kijken bij de (her-)inrichting van professionele keukens. Met gedegen advies en overzichtelijke situatieschets of tekening krijgt u een gedetailleerd inzicht in de mogelijkheden. Zo realiseren wij met u samen de meest ideale situatie.

FEG beschikt over een eigen ontwerp en advies bureau. Door de zeer korte lijnen met ons ontwerp bureau c.q. productspecialisten brengen wij al uw wensen in kaart. Na een gedegen inventarisatie verzorgen wij u in 3D de eerste opzet van uw plannen. Wij kijken zorgvuldig naar de mogelijkheden van routing, hygiëne, veiligheid en keuze van apparatuur.

Meedenken vormt te allen tijde het uitgaanspunt om te komen tot de best mogelijke oplossing. De wens van de klant staat centraal. Alle innovaties voeren wij door na gedegen onderzoek naar de klantbehoefte.

Onze werkwijze

Het is onze missie om als specialist en leverancier van grootkeukenapparatuur u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We willen onze klanten voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs. Met onze technische dienst zorgen we voor het zorgeloos functioneren van uw apparatuur.


Neem contact op met Food Equipment Groep Nederland B.V.

Berichten van Food Equipment Groep Nederland B.V.Nog geen berichten gepost door Food Equipment Groep Nederland B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht