Horecava schuift door naar het voorjaar

Food 5


FOOD5 levert the tasty collection. Wij bieden onze klanten een gevarieerd, complementair en smaakvol diepvriesassortiment aan. The tasty collection vindt u ook terug in onze kennis en ervaring in de totale foodservice markt. Die expertise combineren we met de flexibiliteit en gedrevenheid van een jonge onderneming. Wij verbinden onze knowhow graag aan partners om gezamenlijk oplossingen te vinden in de nationale en Europese foodservice markt.

De ‘High five’ van Food5

Een gevarieerd, smaakvol kwaliteitsassortiment uit de diepvries Met de tasty collection van FOOD5 kunt u uw klanten laten genieten van heerlijke producten. FOOD5 levert een gevarieerd en smaakvol diepvriesassortiment. Onze topmerken voor gebak zijn Millers Banket, van der Spoel, Holeki en Mag’m, heerlijke desserts bieden we daarnaast aan van Erhard, Rolph en Rolph en Ysco, tevens bieden we een complete lijn vegetarische producten van Schouten. Allemaal bekende merken die exclusief door FOOD5 in de Nederlandse Foodservice en of Retail markt worden geleverd. Op onze pagina Merken leest u meer over de collectie van FOOD5. Aantrekkelijk voor u en voor uw klanten.

Funfactor

Plezier en passie voor het vak staat bij ons bovenaan. Met de nodige dosis humor en plezier willen we in een positieve samenwerking met onze klanten de markt bewerken.

Snelheid en flexibiliteit

FOOD5 levert logistiek op maat: snel en flexibel. Onze producten worden uit eigen voorraad geleverd. Daardoor zijn wij in staat om uw bestelling snel door heel Nederland te leveren.

Kennis en ervaring

FOOD5 combineert de flexibiliteit en snelheid van een jonge onderneming met jarenlange kennis en ervaring in de totale Foodservice en Retail markt. Bij FOOD5 werkt een enthousiast team van gedreven professionals met plezier en passie voor het vak.

Samenwerkingspartner in de Nationale en Europese markt

Wij verbinden onze knowhow graag aan uw onderneming om gezamenlijk oplossingen te vinden in de Foodservice en of Retailmarkt. Of u nu producent bent van een diepvriesproduct of als groothandel of retailer levert aan klanten, FOOD5 werkt graag met u mee!


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Food 5

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

    10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!