FNV Horecabond


Jouw vakorganisatie

De FNV (Federatie Nederlandse Vakbeweging) is de grootste vakbond van Nederland. Werk jij in de horeca? Dan is FNV Horeca jouw vakorganisatie!

Missie

FNV Horeca is onderdeel van FNV Horecabond. FNV Horecabond zet zich actief in voor sterke en aantrekkelijke sectoren. Binnen deze sectoren behartigt zij de belangen van alle werkenden in de verschillende levensfases. Zij voorziet op inspirerende en innovatieve wijze in de behoefte van (potentiele) vakkrachten. Zij is vernieuwend, flexibel en zichtbaar voor iedereen in de horeca, catering en recreatie. Vanuit het collectief en het individu zijn de kernwaarden daarbij het bevorderen van solidariteit, sociale rechtvaardigheid, scholing, ontwikkeling en duurzaamheid.

Visie

FNV Horecabond is de vakbond op het gebied van werk, inkomen en ontwikkeling voor alle werkenden in de sectoren horeca, catering en recreatie, welke in elke levensfase potentiele vakkrachten verder brengt.

FNV Horeca voor jou!

FNV Horeca is de vakbeweging voor mensen van alle leeftijden en achtergronden die actief zijn in de horeca. Kun je jezelf voldoende ontwikkelen? Zijn er doorgroeimogelijkheden? En houd je werkgever zich wel aan afspraken en wettelijke regelingen? Het is prettig als je op iemand terug kunt vallen. Voor duidelijk advies over werk en inkomen, voor zekerheid over je werk en voor goede arbeidsomstandigheden. Die steun vind je bij FNV Horeca.

Jouw bestuurder

Sectorbestuurder FNV Horeca, Edwin Vlek, zet zich in voor een betere waardering voor horecamedewerkers: “Ik zet me graag samen met jullie oprecht in voor waardering. De horeca ben jij, dat zijn wij! Samen staan we sterk!”

FNV Horecabond is een van de 18 vakbonden van FNV. De FNV is een vereniging van alle vakbonden in Nederland voor bijna alle sectoren. De vakbonden hebben ledenaantallen die variëren tussen een paar 100 en een paar 100.000.

Dé vakorganisatie voor alle horecamedewerkers

FNV Horeca is dé vakorganisatie voor alle medewerkers in de horeca! Natuurlijk wil je elke dag met plezier je werk kunnen doen. FNV Horeca maakt zich daar sterk voor! Wij geven je graag antwoord op al je vragen over onder andere je werk, salaris, cao, vakantie-uren en fooien. Ook bieden we juridische hulp bij problemen op je werk.

Contactinformatie

Veluwezoom 5
1327 AA Almere
Nederland


info@fnvhoreca.nl
https://www.fnvhoreca.nl/


Neem contact op met FNV Horecabond

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!