Flowers and More


WIJ VERTALEN UW WENSEN IN BLOEMEN

Wij van Flowers and More barsten van de creativiteit, we raken geïnspireerd door prachtige mensen en momenten, en we hebben een passie voor design met een persoonlijke benadering. Niet alleen door goede, persoonlijke service en maatoplossingen voor iedere individuele vraag, maar met name omdat we graag nét iets verder gaan dan nodig.

EEN WARM WELKOM IN UW BEDRIJF

U komt natuurlijk net als uw gasten graag in een sfeervolle omgeving binnen. Uw entree, een vergaderzaal, of de aankleding van uw pand tijdens een evenement, wij zorgen wekelijks voor een origineel, stijlvol en vers bloemenarrangement. Passend bij de uitstraling van uw bedrijf, het seizoen, of een speciale gelegenheid. Ook de aanschaf van passende beplanting is natuurlijk mogelijk, als u wilt nemen wij het onderhoud hiervan graag voor u uit handen.

 

Contactinformatie
info@flowersandmore.nl
https://www.flowersandmore.nl/


Neem contact op met Flowers and More

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!