Florentin


Wij zijn Florentin en wij hebben een passie voor goed, voedzaam en echt eten. De Middellandse Zee, waar mezze een manier van leven is, is onze eindeloze bron van inspiratie. Het gematigde klimaat, de vruchtbare bodem en de culinaire tradities van de regio zorgen voor verse ingrediënten, rijk aan smaak en levendige kleuren. Deze heerlijke combinatie willen wij met je delen. We zijn altijd op zoek naar de beste ingrediënten en zijn constant bezig met het ontwikkelen en verfijnen van onze recepten om traditionele smaken en authentieke recepten met culinaire innovatie te combineren.

Onze biologische keuken is gevestigd in Mijdrecht, Nederland, waar al onze producten worden bereid. Een groeiend assortiment van zonovergoten producten die barstensvol smaak zitten en waarvan genoten kan worden met goed gezelschap; alsof je onder de zon en aan zee zit!


Neem contact op met Florentin

Berichten van FlorentinNog geen berichten gepost door Florentin

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Fijne leverancier! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je (h)eerlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen! 😉

    10/10

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht