Florentin


Wij zijn Florentin en wij hebben een passie voor goed, voedzaam en echt eten. De Middellandse Zee, waar mezze een manier van leven is, is onze eindeloze bron van inspiratie. Het gematigde klimaat, de vruchtbare bodem en de culinaire tradities van de regio zorgen voor verse ingrediënten, rijk aan smaak en levendige kleuren. Deze heerlijke combinatie willen wij met je delen. We zijn altijd op zoek naar de beste ingrediënten en zijn constant bezig met het ontwikkelen en verfijnen van onze recepten om traditionele smaken en authentieke recepten met culinaire innovatie te combineren.

Onze biologische keuken is gevestigd in Mijdrecht, Nederland, waar al onze producten worden bereid. Een groeiend assortiment van zonovergoten producten die barstensvol smaak zitten en waarvan genoten kan worden met goed gezelschap; alsof je onder de zon en aan zee zit!

Contactinformatie
info-wer@obelaglobal.com
https://www.florentin-bio.com/nl/


Neem contact op met Florentin

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!