Horecava schuift door naar het voorjaar

Flammkuchen Gourmet


DaVinci Foodpromotions is gespecialiseerd in promotionele activiteiten in de foodsector. Introductie, promotie en presentatie van (nieuwe) producten, ontwikkelen en begeleiden van beurspresentaties, redactionele activiteiten, enz.

Veranderen is een noodzakelijk continue proces om vooruitgang te boeken. Dit proces van inspiratie en creativiteit wordt binnen bedrijven vaak geremd door angst voor veranderingen, bedrijfscultuur en vakjes denken. DaVinci Foodpromotions is voor u een uitstekend klankbord op uw zoektocht naar nieuwe wegen. Gebaseerd op jarenlange ervaring en actuele kennis van de markt.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Flammkuchen Gourmet

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!