FishXL B.V.


Visgroothandel Fish XL is gevestigd in Yerseke, gelegen aan de Oosterschelde en bekend om de Zeeuwse mossel- en oestercultuur. Nergens anders klopt het hart zo snel als het over verse vis, of schaal- en schelpdieren gaat. Deze groothandel in verse vis richt zich op horeca- en grootverbruik. Veel bekende restaurants, en andere horeca-aangelegenheden vinden met grote tevredenheid hun weg naar Fish XL.

Een garantie op verse vis

Fish XL maakt het verschil door nauwkeurig en streng toe te zien op de versheid en kwaliteit van de producten. Daarom zijn wij een garantie op verse vis, schaal- en schelpdieren. De grootste hoeveelheid vis wordt iedere dag vers aangekocht op de visveilingen. De visafslagen liggen direct aan het water waardoor de producten rechtstreeks verkocht kunnen worden aan Fish XL zonder tijdverlies. De schaal- en schelpdieren worden op de dag dat deze bij u worden afgeleverd nog in de vroege morgen uit het water opgevist.

Eigen import van vis

Groothandel in vis Fish XL importeert zelfstandig visproducten uit Noorwegen en Denemarken, onder andere kabeljauw, zalm, coquilles enz. De eigenaar van Fish XL is zeer betrokken bij de producten en hij is dan ook regelmatig te vinden op de fjorden van Noorwegen om met zijn eigen ogen de visvangst te controleren en afspraken te maken met de vissers. Visgroothandel Fish XL bezit een grote fileerafdeling waardoor wij al uw wensen kunnen doorvoeren. Voor de chefs uit de keukens van de restaurants staan wij altijd open voor ideeën en voeren die met veel passie uit.

Strenge hygiënische normen

Doordat Fish XL met een professioneel team werkt dat met veel kennis en passie zelf de vis fileert, kan uw vis vacuümverpakt, op maat en porties naar uw wensen en idee nog dezelfde dag bij u geleverd worden. Dit alles met de HACCP-norm en onder certificaat. Fish XL is een visgroothandel die u kan ondersteunen en inspireren met speciale aanbiedingen. Dankzij de intensieve samenwerking tussen de binnendienst en verkoop-buitendienst, die instaat voor de klanten, zijn wij in staat om uw suggesties met verse vis naar wensen aan te passen.

Visgroothandel Fish XL heeft zijn eigen transportdienst

Bij Fish XL heeft u alle voordelen bij elkaar van een groothandel in verse vis. Kwaliteitsproducten van het hoogste niveau waaronder verse vis en waterverse schaal- en schelpdieren dit alles met een dagelijkse levering met onze eigen geavanceerde koelwagens onder de HACCP normen. ‘s Morgens besteld betekent ‘s avonds vers te bereiden. Wij hanteren doorheen het hele proces een strenge controle om te garanderen dat u optimaal kunt genieten van ons vakmanschap.

’s ochtends gevangen … ’s avonds op je bord

Contactinformatie
info@fishxl.nl
https://www.fishxl.nl/


Neem contact op met FishXL B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!