Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Fishmasters BV


Fishmasters gelooft dat vis steeds belangrijker wordt als waardevol component in de voeding.

Door koploper te zijn in het ontwikkelen van klant relevante oplossingen willen we een significante bijdrage leveren om de productgroep; bewerkte visproducten verder te laten groeien.

Bij het verwerken en bereiden van onze producten staat vakmanschap centraal. Wij doen dit met een team van gedreven en enthousiaste medewerkers die met ons voorop willen lopen. Tegelijk wordt er constant geïnvesteerd in kennis en technologie. Hierdoor zijn wij in staat om in relatief korte tijd tot unieke oplossingen te komen om kansen in de markt aan te grijpen.

Wij willen onze klanten blijven verrassen en de consument laten genieten. Dit leidt tot het maken van mooie en bijzondere producten waar we trots op zijn. We produceren altijd met respect voor mensen, de zee en de natuur.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Fishmasters BV

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!