Filta Environmental / Flita Benelux


Sinds 1996 is FiltaFry ‘s werelds beste concept voor frituurmanagement en service voor het filteren van frituurolie.Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren waarmee de klant tijd en geld bespaart. Wereldwijd genieten wekelijks 7.000 klanten in meer dan 20 landen de voordelen van onze service. Eveneens zorgt de service van FiltaFry ervoor dat onze klanten duurzaam ondernemen en zo zorgt voor milieubesparing door de levensduur van frituurolie tot 100% te verlengen.

Filta Benelux is franchisegever van het FiltaFry concept in Nederland, België en Luxemburg. Het FiltyFry concept is in de UK ontwikkeld en van daaruit snel verspreid in vele landen over de hele wereld.

Als franchisegever hebben wij ons als doel gesteld om het marktpotentieel van het FiltaFry concept ten volle te benutten. Dit unieke concept levert enorme besparingen op bij de klant en is tevens zeer milieuvriendelijk en verbetert de voedselkwaliteit. Kortom er zijn geen nadelen. Voor onze franchisenemers biedt het dus ook veel kansen. Er kan vanuit huis gewerkt worden en een klantenkring van 30 tot 40 klanten is al winstgevend. De investeringen worden snel terugverdiend en wij zorgen voor een gedegen opleiding, blijvende ondersteuning en advies.


Log in om een berichtje te sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Filta Environmental / Flita Benelux

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!