Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Fijnproevers


Hartige eetmomenten voor mensen met kauw- & slikproblemen!

Voeding is de brandstof voor ons lichaam, eten is een beleving. Maar voor mensen met kauw- & slikproblemen, ouderen, patiënten rond een operatie of chronisch zieken, is eten meestal niet vanzelfsprekend. Ze zijn vaak afhankelijk van zoete drinkvoeding. Het plezier in eten verdwijnt en ondervoeding ligt op de loer. Dat is vanaf nu verleden tijd met de smaakvolle en gevarieerde productlijn van Fijnproevers. Het voedingsconcept van Fijnproevers biedt gevarieerde, hartige, smaakvolle en bovenal energie- & eiwitverrijkte eetmomenten.

De producten zijn inzetbaar als invulling van een compleet dagmenu maar ook prima te gebruiken in combinatie met andere producten. De Fijnproevers producten zijn diepgevroren 12 maanden na productie houdbaar (m.u.v de snacks, deze zijn 9 maanden na productie houdbaar) en kunnen direct na ontdooien vanuit de koeling geconsumeerd worden. Door het gebruik van de Fijnproevers producten zijn de voedingswaarden, samenstelling, consistentie en structuur altijd gewaarborgd. Onze Fijnproevers producten zijn eenvoudig (per stuk) te bestellen via onze webshop.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Fijnproevers

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!