Farm Frites International


Alles begint bij de beste aardappelrassen en bevlogen telers. Die het leuk vinden er dag in, dag uit voor te zorgen dat die aardappelen meteen vers verwerkt kunnen worden. Dat merk je en dat zie je aan alles. En…je proeft ’t. Want er moet heel wat gebeuren om de lekkerste frites (en meer…) van de wereld zo vers van ’t land op een bord te serveren. Frites met ‘the fresh taste of the land’. Wij vertellen er graag alles over: hoe wij dat doen, welke aardappelrassen we telen, hoe we dat zo duurzaam mogelijk doen, hoe onze telers echte groene vingers krijgen en over onze familie ‘Farm’. Welkom in de wereld van Farm Frites.

Overal ter wereld (vijf productie locaties: Nederland, België (2), Polen en Egypte) verwerken wij in onze foodproductie de beste aardappelen! Zo vers van ’t land. Vol met smaak. Zoals het hoort. Want alleen dan krijg je de beste frites en aardappelspecialiteiten. Natuurlijk doen wij dit zo duurzaam mogelijk met respect voor mens en milieu. Ruim 1.500 Farm Frites specialisten zetten zich hier wereldwijd dagelijks voor in. Ontdek ons productportfolio en laat ook uw gasten proeven hoe: ’the fresh taste of the land’ naar méér smaakt…

Lekkere frites en aardappelspecialiteiten

Frites wordt wereldwijd steeds populairder. Zeker als het zo vers van ’t land wordt verwerkt. Want frites is lekker…Maar de een houdt van dunne frites, de ander van dikke of juist van een krokante bite. Wij weten precies wat waar het best qua smaak scoort. Wij helpen u graag de juiste frites (of een ander aardappelproduct) te selecteren zodat het ook bij u ‘op het bord’ naar méér smaakt… Laat u inspireren en zorg dat de ‘fork’ van uw gasten in het juiste product prikken….Wat kunnen wij voor u doen?

Contactinformatie
info@farmfrites.com
https://www.farmfrites.com/nl-nl/


Neem contact op met Farm Frites International

Berichten van Farm Frites International
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!