FAI – Horeca Professional Center


Horeca Professional Center BV maakt de afgelopen 16 jaar een sterke en stabiele groei door. Door inzicht in de behoefte van de klanten en toewijding aan de schoonmaak en het technisch nakijken van de binnengekomen producten, kan een succesvol product worden geboden; een breed leveringsprogramma, een juiste advisering aan klanten en goede service, correct en volgens afspraak. Deze groei wordt gedragen door tevreden afnemers, toeleveranciers en medewerkers. Een goede relatie is belangrijk, zowel op korte als op lange termijn.

Waarom Horeca Professional Center?

  • 5 monteurs welke zorgen dat elk product 100% goed werkend de deur uit gaan
  • 2 schoonmakers & prof. reiningapparatuur en groot bad van 8x1m zorgen voor geheel vetvrije apparatuur
  • standaard garantie op al onze apparatuur
  • 1500m2 showroom met apparatuur wat reeds gerefurbished is en dus direct inzetbaar is
  • maandag t/m vrijdag van 8:00h tot 17:00h en zaterdag van 9:00h tot 12:00h geopend

Verder staat maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Horeca Professional Center hoog in het vaandel. Jaarlijks sponsoren wij een vijftal goede doelen en maken wij ons sterk voor een groen milieu, zowel voor ons als voor de volgende generaties. Naast het 98% recyclen van alle materialen, levert het geven van een tweede leven aan apparatuur ook een groot en significant aandeel aan groen ondernemen.

Door de centrale ligging in het hart van Nederland, direct aan de snelweg gelegen, is het bedrijf makkelijk bereikbaar vanuit het hele land. Hier vindt u ook onze 1.500 m² grote ‘Cash & Carry’ showroom, waar u een groot assortiment aan volledig schoongemaakte en nagekeken horeca apparatuur aantreft.

Contactinformatie
info@dehorecaopkoper.nl
https://www.horecaprofessionalcenter.nl/nl/


Neem contact op met FAI – Horeca Professional Center

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!