Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Extra Vert


Tuinwinkel in tijdloos design Tijdloos en modern vormgegeven tuinen met weelderige beplanting. Kleurrijk en mooi in balans met de seizoenen. Van advies en ontwerp tot aanleg en inrichting: tuinontwerper Machiel Vlieland bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Fermob en Tolix, industrieel en authentiek, tijdloos en modern. Voor liefhebbers van industriële meubels en fans van authentieke Franse klassiekers. Maar ook voor wie op zoek is naar inspiratie en een ontwerp voor een nieuwe, moderne tuin. Extra Vert is een tuinwinkel in tijdloos design. Maar eigenlijk is Extra Vert meer. We zijn niet ‘zomaar’ een winkel waar we (tuin)meubels verkopen, we zijn echt een groen bedrijf.

Onze winkel is in meer dan twintig jaar uitgegroeid tot de grootste collectie Franse tuinmeubels, samengebracht in een monumentale bollenschuur in Voorschoten. U vindt bij ons de ‘Luxembourg’ en ‘Bistro’ van Fermob, de stoelen en krukken van Tolix en de klassieker van Chaise Nicolle. Maar ook de Butterfly Chair, industriële lampen, stalen meubels en stoere manden uit Scandinavië hebben een plekje in en om onze bollenschuur gevonden. Op zoek naar inspiratie? Laat u inspireren en kom dwalen door de winkel of wandel door de tuin. U bent van harte welkom!


Neem contact op met Extra Vert

Berichten van Extra VertNog geen berichten gepost door Extra Vert

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht