Eversys Nederland BV


Jong bedrijf met veel ervaring

Eversys is een Zwitsers bedrijf in 2009 opgericht door een team van ingenieurs. Zij hebben in de afgelopen dertig jaar veel ervaring opgedaan in het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van toonaangevende espressomachines. Onder leiding van de oprichters Jean-Paul In-Albon en Robert Bircher, heeft Eversys een reeks innovatieve oplossingen ontwikkeld. De Eversys espressomachines staan nu in toonaangevende horecagelegenheden, zoals in het hoogste gebouw ter wereld, maar ook in het hoofdkantoor van een bekende marktleider in IT oplossingen. Het hoofdkantoor van Eversys is gevestigd aan de voet van de Alpen in het Franstalige deel van Zwitserland, 160 km ten oosten van Genève.

Barista style espresso machines 175-525 kop/uur

Eversys, Van Zwitsere origine barista authentic style espresso machines, concurrerend in snelheid, kwaliteit, service en kosten. Een heerlijke handgemaakte espresso uit een zeer betrouwbare volautomaat. Eversys weet hoe iedere boon goed tot zijn recht komt door de toepassing van innovatieve technologie en Zwitserse precisie. Ontdek ook de mogelijkheden van ons nieuwe huur/lease-concept: Everrent. Volledig ontzorgd voor een vast bedrag per maand. U vindt ons in hal 12, stand 608.

Contactinformatie

Westvlietweg 60
2491 ED Den Haag
Nederland

+31703472323
info@eversys.nl
https://www.eversys.nl/nl


Neem contact op met Eversys Nederland BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!