Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Eversys Nederland B.V.


Jong bedrijf met veel ervaring

Eversys is een Zwitsers bedrijf in 2009 opgericht door een team van ingenieurs. Zij hebben in de afgelopen dertig jaar veel ervaring opgedaan in het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van toonaangevende espressomachines. Onder leiding van de oprichters Jean-Paul In-Albon en Robert Bircher, heeft Eversys een reeks innovatieve oplossingen ontwikkeld. De Eversys espressomachines staan nu in toonaangevende horecagelegenheden, zoals in het hoogste gebouw ter wereld, maar ook in het hoofdkantoor van een bekende marktleider in IT oplossingen. Het hoofdkantoor van Eversys is gevestigd aan de voet van de Alpen in het Franstalige deel van Zwitserland, 160 km ten oosten van Genève.


Neem contact op met Eversys Nederland B.V.

Berichten van Eversys Nederland B.V.Nog geen berichten gepost door Eversys Nederland B.V.

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
1/10

    Door: Mustafa Gunaydin van Cafe van Beeren in Amsterdam

    Echt een super slecht bedrijf, komen afspraken niet na, letterlijk geen 1! Afspraak 8:00 plaatsen, komen 11 uur aanzetten omdat ze in de file stonden ? vanuit Den Haag naar amsterdam. Komen 13:30 terug kwamen 17:30 aan en het is dat ik moest bellen anders kwamen ze helemaal niet. Helemaal fout geinstalleerd en zeiden we komen later terug om het goed te zetten, nooit meer wat gehoord. AUB koop dit product niet!! bespaar je zelf heel veel gezeik!

    1/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht