Euromac B.V.


We kunnen heel veel vertellen over Eurom, maar het kan ook kort. Sinds 1974 ontwikkelen en verkopen wij elektrische producten. Deze producten zijn onderverdeeld in zes hoofd-categorieën:

  • Reiniging
  • Tuin & Recreatie
  • Terrasverwarming
  • Verwarming
  • Klimaatbeheersing
  • Aggregaten

Missie

Als groeiende organisatie hebben wij natuurlijk ook een missie: iets waar wij voor staan, wat wij belangrijk vinden. Voor Eurom is dat “samen werken aan comfort voor iedereen”. Hoe we dat doen leggen we meteen uit. Eurom creëert comfort voor de consument door klimaat en seizoensproducten te ontwikkelen. Eurom producten zijn onderscheidend: extra veilig, duurzaam, steeds weer vernieuwend, gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit.

Eurom creëert comfort voor de klant door producten te bieden waarvoor de consument ze graag bezoekt. Dit doen we met een verrassend hoge dienstverlening. Eurom creëert comfort voor haar werknemers door een fijne werkomgeving na te streven. We werken hard, maar dat doen we samen. We kunnen op elkaar rekenen en hebben plezier in ons werk. Dat stralen we uit! Eurom creëert comfort voor de leveranciers door het vooropstellen van de onderlinge relatie. Kwaliteit en respect zijn belangrijk waarbij we samen werken aan de Eurom visie.

Visie

Onze missie, “samen werken aan comfort voor iedereen” is hoe wij ook onze visie willen realiseren. Wij willen namelijk ook iets bereiken. Wat dat is? Eurom wil het verschil maken. Dat doen we door continu te blijven ontwikkelen in onze producten en dienstverlening. Zo willen we de consument goede producten bieden en de klant een uitgebreider assortiment met een steeds betere dienstverlening. Samen werken we aan een beheersbare groei en een betere, veiligere en duurzamere toekomst.

Eurom biedt altijd meer

Door te blijven ontwikkelen en innoveren zijn de producten altijd actueel en up-to-date. Een belangrijk onderdeel daarvoor is vernieuwing: zowel in gebruik als in hoe het product er uit ziet. Zo proberen wij steeds betere en mooiere producten te ontwikkelen die in elke woning goed zal staan. Voor onze klanten besteden wij veel aandacht aan winkelpresentaties en marketingondersteuning. Zo kun je denken aan schappenplannen, displays en ondersteunende productflyers en informatieborden.

Contactinformatie

https://eurom.nl/


Nog geen berichten gepost door Euromac B.V.
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!