Euro-Service B.V.


Euro-Service is uw onafhankelijke en innovatieve servicepartner voor het onderhouden en monteren van professionele grootkeukens in de horeca en zorginstellingen. U heeft met Euro-Service één aanspreekpunt voor gedegen service; wij lossen storingen op en wij zorgen voor het totale onderhoud van uw grootkeuken en grootkeukenapparatuur. Service, daar draait het bij ons om.

“U bent verzekerd van professionele service en gedegen onderhoud van grootkeukenapparatuur.”

Euro-Service monteert professionele grootkeukens in opdracht van dealers. Wij richten ons al meer dan twintig jaar volledig op de zakelijke markt. Ons team verzorgt de complete montage van grootkeukens voor horeca(ketens), ziekenhuizen, zorg- en onderwijsinstellingen. Onderhoud van professionele grootkeukens combineren wij met slim management van uw grootkeukenapparatuur. Met de door ons ontwikkelde en innovatieve software stuurt u gericht op efficiënt gebruik en onderhoud van uw grootkeukenapparatuur. Neem de proef op de som.

Euro-Service staat garant voor een professionele aanpak. Ons team bestaat uit gekwalificeerde monteurs die begrijpen dat uw keuken altijd operationeel moet zijn. Met een landelijke werkend team zorgen wij ervoor dat u altijd kunt rekenen op onze service. Onze mensen leveren.

Contactinformatie
info@grootkeukenservice.nl
https://grootkeuken-services.nl/


Neem contact op met Euro-Service B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!