Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Euro Poultry Benelux B.V.


De wereldwijde leider in productie van gevolgde

Een consistente hoge kwaliteit waar u op kunt rekenen. We werken samen met de beste gevogelteproducenten ter wereld. En we selecteren persoonlijk de beste producten bij deze producenten die zeer ervaren zijn in hun vak. Dit zorgt voor gevogelteproducten met een geweldige smaak en kwaliteit. En vanwege onze loyale samenwerking op lange termijn met onze producenten, heeft u altijd de garantie op dezelfde goede kwaliteit. Bovendien kunt u rekenen op het feit dat wij hoge eisen stellen aan onze fabrikanten op alle vlakken, denk dan aan dierrenwelzijn, voedselveiligheid en werkomstandigheden. Eisen waaraan onze producenten vooral aan moeten voldoen door onder andere het voorleggen van verschillende certificaten, die ook regelmatig gecontroleerd worden wanneer wij hen auditeren. Dit geheel is voor ons van essentieel belang om een kwaliteit product in de markt te zetten.

Wii willen u graag de mogelijkheid bieden om alle gevogelte producten bij één leverancier onder te brengen, daarom verkennen wij voortdurend de markt, opzoek naar nieuwe trends en populaire smaken en producten, waarmee wij ons assortiment kunnen vernieuwen. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat uw gasten de trends van deze tijd altijd terugvinden in de door u bereide gerechten.

Een breed en diep assortiment dat naast traditionele producten de trends weergeeft

Onze toegang tot een wereld van gevogelte biedt ons de mogelijkheid om aan u een brede waaier aan producten voorstellen. Wij bieden niet alleen vele variaties in specificaties aan, maar wij bieden ook verschillende smaken binnen elke variatie. Op die manier zij wij in staat u optimaal te bedienen.


Neem contact op met Euro Poultry Benelux B.V.

Berichten van Euro Poultry Benelux B.V.Nog geen berichten gepost door Euro Poultry Benelux B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht