Euro Events B.V.


Euro Events is een dynamische onderneming voortgekomen uit de evenementensector.

Euro Events is al sinds 2001 één van de grootste spelers binnen de branche. Door de jarenlange ervaring is er veel kennis opgebouwd die ingezet wordt om bij iedere klant een passend advies te geven en de juiste, kwalitatieve producten te leveren. Hierdoor is Euro Events gegroeid tot de betrouwbare partner die zij nu is, waarbij persoonlijk advies en meedenken met de klant onze kracht en onderscheidende factor is. De onderneming is de laatste jaren sterk gegroeid en telt inmiddels 28 medewerkers verdeeld over 2 vestigingen. Euro Events heeft een eigen drukkerij om producten te leveren die aan onze kwaliteitseisen voldoen.

Waarom kopen bij Euro Events?

  • Gedegen advies – Euro Events B.V. heeft haar “roots” in de organisatie van evenementen. Wij kunnen dus met u meedenken omdat wij ook daadwerkelijk weten waar het om gaat in de wereld van de horeca, toerisme, evenementen, sport en aanverwante sectoren. Voor iedere klant en/of situatie bekijken wij wat de beste oplossing is en adviseren u daarbij.
  • Betrouwbaar – Euro Events B.V. heeft een groot gedeelte van de productie in eigen huis. Dit verkort de levertijden, verhoogt de leverbetrouwbaarheid en komt onze flexibiliteit ten goede. Wij zijn vrijwel niet afhankelijk van derden, waardoor de kans op misbruik van de producten wordt geminimaliseerd.
  • Lage prijzen – Euro Events B.V. is één van de grootste leveranciers in de markt. Hierdoor kunnen wij efficiënt werken. Door de eigen productie wordt de dure tussenhandel uitgeschakeld en kunnen wij u scherpe prijzen bieden.

Contactinformatie
verkoop@euro-events.nl
https://www.euro-events.nl/


Neem contact op met Euro Events B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!