Entree Magazine


Entree Magazine is hét vakblad voor de horeca, verschijnt 11 keer per jaar en biedt actuele informatie en achtergrondartikelen.
Zo biedt het de professional inspiratie en verdieping van de vakkennis. Belangrijke pijlers zijn ondernemerschap, culinair, dranken en stijl & design. In de presentatie besteedt Entree veel aandacht aan vormgeving en fotografie. Entree organiseert diverse verkiezingen, waaronder de jaarlijkse Entree Awards. Uiteraard is Entree ook online volop actief op EntreeMagazine.nl en op sociale media met @EntreeMag.

Grootste horecavakblad van Nederland

Entree Magazine is met een minimale oplage van 24.000 het grootste offline horecavakblad van Nederland. Met 11 uitgaven per jaar van meer dan 100 pagina’s, dagelijkse online nieuwsberichten en wekelijkse nieuwsbrieven blijven horecaondernemers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de achtergronden. Entree inspireert en informeert over bedrijfsvoering, innovatie, trends, design, gastronomie, regelgeving, personen en producten.

Entree Magazine is hét vakblad voor de horeca, verschijnt 11 keer per jaar en biedt actuele informatie en achtergrondartikelen.

Contactinformatie
redactie@entreemagazine.nl
https://www.entreemagazine.nl/


Neem contact op met Entree Magazine

Berichten van Entree Magazine
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!