Horecava schuift door naar het voorjaar

Entree Magazine

Entree Magazine is hét vakblad voor de horeca, verschijnt 11 keer per jaar en biedt actuele informatie en achtergrondartikelen.


Entree Magazine is hét vakblad voor de horeca, verschijnt 11 keer per jaar en biedt actuele informatie en achtergrondartikelen.
Zo biedt het de professional inspiratie en verdieping van de vakkennis. Belangrijke pijlers zijn ondernemerschap, culinair, dranken en stijl & design. In de presentatie besteedt Entree veel aandacht aan vormgeving en fotografie. Entree organiseert diverse verkiezingen, waaronder de jaarlijkse Entree Awards. Uiteraard is Entree ook online volop actief op EntreeMagazine.nl en op sociale media met @EntreeMag.

Grootste horecavakblad van Nederland

Entree Magazine is met een minimale oplage van 24.000 het grootste offline horecavakblad van Nederland. Met 11 uitgaven per jaar van meer dan 100 pagina’s, dagelijkse online nieuwsberichten en wekelijkse nieuwsbrieven blijven horecaondernemers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de achtergronden. Entree inspireert en informeert over bedrijfsvoering, innovatie, trends, design, gastronomie, regelgeving, personen en producten.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Entree Magazine

Berichten van Entree Magazine

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!