Enosafe – Enomatic Benelux


Enosafe is gespecialiseerd in Enomatic wijn serveersystemen en Esigo design wijnrekken. In 2003 bracht Enomatic zijn eerste wijndispenser op de markt en zorgde sindsdien voor een ware revolutie in de Horeca en wijnhandel. Twaalf jaar Research en Development heeft geleid tot meerdere series waarbij in elke nieuwe uitgave nieuwe technieken werden ingevoerd. Inmiddels heeft de Enomatic technologie zich wereldwijd bewezen en vind u de wijndispensers van kleine en eenvoudige Horeca en Wijnspeciaalzaken tot de gerenommeerde etablissementen. Overal met de inzet om ook de betere wijnen per glas te kunnen schenken, en zo een hogere klanttevredenheid te bewerkstelligen.

De huidige generatie Enomatic dispensers is ongeëvenaard in kwaliteit en functionaliteit.
De Eno One dispenser: Prijs toegankelijk, compact en modulair en kan daardoor meegroeien met uw bedrijf. Elegant, zuinig in gebruik, plug & play.
De ELITE 2.5 serie is het beste wat er op gebied van wijn dispensers is te verkrijgen en geeft met zijn lan-connectiviteit een nieuwe impuls voor moderne horecabedrijven die met noviteit en nieuwe technieken een nieuwe beleving willen creëren, waarbij desgewenst self service kan worden toegepast, en/of een softwarematige koppeling met uw kassasysteem.
Naast bovengenoemde series biedt Enomatic een aantal dispensers voor specifiek gebruik.

Contactinformatie
sales@enosafe.nl
https://enosafe.nl/serveersystemen/


Neem contact op met Enosafe – Enomatic Benelux

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!