Horecava schuift door naar het voorjaar

Enkco Foodgroup


WAAROM VOOR JOU?

Wij zijn ENKCO, makers van de lekkerste vleesproducten. Van grootse kwaliteit en voor iedereen. Wat in 1960 begon met 10 slagers is nu een omvangrijke en ambitieuze onderneming.

ONZE BELANGRIJKSTE MARKTEN

  • Retail & Ambacht: supermarktorganisaties en versgrossiers
  • Foodservice: institutioneel, cateraars en horeca
  • Industrie & Export: maaltijdfabrikanten en overige afnemers in Europa

KWALITEIT BIJ ENKCO

Wij hanteren strenge normen en controles voor al onze grondstoffen, hulpstoffen en eindproducten. In ons bedrijf werken we volgens een HACCP-systeem en zijn we ook IFS (hoger niveau) gecertificeerd. Dit maakt dat we aan de allerhoogste kwaliteitsnormen voldoen. Naast deze kwaliteitszorg-certificeringen is ENKCO bovendien SKAL, Halal en Beter Leven Keurmerk 1, 2 en 3 sterren gecertificeerd.

DIEPGEVROREN PRODUCTEN

Diepgevroren producten vinden vooral hun weg binnen de foodservice en industrie. Ook leveren wij een breed assortiment vlugklaarproducten aan versgrossiers. De diepgevroren producten worden direct na productie snel met een speciale shockvriezer ingevroren. Zo blijft de structuur behouden en treedt er geen kwaliteitsverlies op. De kwaliteit is daarmee vergelijkbaar met koelvers met als belangrijkste verschil de langere houdbaarheid. De producten zijn los ingevroren, dat maakt correct, snel en naar behoefte portioneren mogelijk.

KOELVERSE PRODUCTEN

ENKCO is al jarenlang de specialist bij uitstek in koelverse vlugklaarproducten. Rauwe of gebraden producten die de consument direct en snel kan bereiden. ENKCO levert deze producten veelal aan supermarkten en slagerijen, al dan niet onder eigen label, voorverpakt en geëtiketteerd. Een groot deel van onze producten gaat onder private label naar de retailmarkt. ENKCO levert dagelijks ruim 60 verschillende vlugklaarproducten onder diverse labels aan meerdere Nederlandse retailorganisaties.

INNOVATIE VAN HET ASSORTIMENT

Het assortiment dat wij bieden is in de laatste jaren veel breder geworden. Ook is er vanzelfsprekend steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Bijvoorbeeld door scherp te letten op dierenwelzijn, door recepturen met minder E-nummers te ontwikkelen en door foodmiles terug te dringen door het gebruik van lokale grondstoffen.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Enkco Foodgroup

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

    10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!