Emgas B.V.


Al vijfenzeventig jaar is Emgas leverancier op het gebied van gassen. Als hoofddealer van Air Products en Antargaz levert Emgas een uitgebreid scala aan gassen in flessen en bulk voor bedrijven en particulieren.

Voor horecaondernemers en cateraars heeft Emgas de unieke Queasy® gasfles, gasflesopslagen en apparatuur voor terras, catering en bakkramen. De technische dienst levert desgewenst service op locatie en leveringen in stadscentra of op festivals zijn voor ons geen enkel probleem.

Voor consumentenproducten in de terrassfeer, kampeersector of brandstofmarkt heeft Emgas diverse compacte verkooppakketten. Gasflessen, propaanbranders en accessoires worden geleverd met commerciële en technische ondersteuning en winkelverpakkingen.

Contactinformatie
info@emgas.nl
https://emgas.nl/


Neem contact op met Emgas B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!