Horecava schuift door naar het voorjaar

Emgas B.V.


Al vijfenzeventig jaar is Emgas leverancier op het gebied van gassen. Als hoofddealer van Air Products en Antargaz levert Emgas een uitgebreid scala aan gassen in flessen en bulk voor bedrijven en particulieren.

Voor horecaondernemers en cateraars heeft Emgas de unieke Queasy® gasfles, gasflesopslagen en apparatuur voor terras, catering en bakkramen. De technische dienst levert desgewenst service op locatie en leveringen in stadscentra of op festivals zijn voor ons geen enkel probleem.

Voor consumentenproducten in de terrassfeer, kampeersector of brandstofmarkt heeft Emgas diverse compacte verkooppakketten. Gasflessen, propaanbranders en accessoires worden geleverd met commerciële en technische ondersteuning en winkelverpakkingen.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Emgas B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!