Emga International


EMGA International B.V. is importeur/distributeur van alle soorten apparatuur en benodigdheden voor hotels, restaurants, cafe’s en alle andere horecabedrijven en instellingen. EMGA International B.V. is bij velen van U bekend, o.a. door de EMGA catalogus van meer dan 700 pagina’s welke U vaak getoond kan zijn door uw groothandel; deze groothandel is uw en onze handelspartner. U kunt meer over de historie van EMGA International B.V. lezen in ons historisch overzicht. Centraal in Nederland vindt U in Mijdrecht onze sfeervolle orientatie-showroom van ca. 1.000 m2 met meer dan 7.000 artikelen; als importeur/distributeur heeft EMGA International B.V. deze artikelen praktisch allemaal ruim op voorraad in de meer dan 10.000 m2 grote magazijnen. U bent van harte welkom in onze showroom om zich te orienteren op wat er allemaal mogelijk is met de uitgebreide EMGA collectie. Tijdens het bezoek staat onze Tearoom Talk-Inn tot uw beschikking waar U op uw gemak en ongestoord zaken kunt doornemen met daarbij altijd verse koffie.

De groothandel is uw en onze handelspartner!

Binnen de Benelux kunnen EMGA artikelen uitsluitend via de groothandel worden betrokken.

Contactinformatie
info@emga.com
https://www.emga.com/nl/


Neem contact op met Emga International

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!