Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Eljo Suikerwerken BV


Eljo Confiserie is producent van de enige echte gecandeerde borstplaat en suikerbeesten, die al sinds 1895 worden gemaakt. Elisabeth en Johannes de Hoop (Eljo) hebben het bedrijf toentertijd vanuit de huiskeuken in Rotterdam gerund. Deze typische Nederlandse zoetwaren groeiden in de loop der jaren uit tot een dusdanig succes, dat in 1964 begonnen is met de verhuizing naar een compleet nieuwe productieruimte in IJsselstein. Uiteindelijk heeft Eljo zich onder leiding van Huibert de Hoop met z’n broers ontwikkeld tot een innovatief en modern bedrijf.

Naast de productie van ambachtelijk fondantartikelen zijn ook chocolade, duimdrop, anijsmelk tabletten en de productie van pectine-fruitproducten toegevoegd aan het assortiment, zoals bijvoorbeeld onze pate de fruit. Al onze pectine artikelen zijn kosher, halal, veggie en vegan. Aangestuurd door een moderne marketingvisie en een puur klantgerichte bedrijfsfilosofie ontwikkelt en produceert Eljo voortdurend nieuwe producten met zoveel mogelijk natuurlijke -en authentieke ingrediënten. Met bijzondere vormen, speciale smaken, uiteenlopende formaten en aantrekkelijke kleuren. Van ‘klassiekers’ als de Oud Hollandse Bruidssuikers en duimdrop tot trendy innovaties als de nieuwste fruit kokos of met yoghurt smoothie. Allemaal anders, maar stuk voor stuk heerlijk van smaak.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Eljo Suikerwerken BV

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!