Eljo Suikerwerken BV


Eljo Confiserie is producent van de enige echte gecandeerde borstplaat en suikerbeesten, die al sinds 1895 worden gemaakt. Elisabeth en Johannes de Hoop (Eljo) hebben het bedrijf toentertijd vanuit de huiskeuken in Rotterdam gerund. Deze typische Nederlandse zoetwaren groeiden in de loop der jaren uit tot een dusdanig succes, dat in 1964 begonnen is met de verhuizing naar een compleet nieuwe productieruimte in IJsselstein. Uiteindelijk heeft Eljo zich onder leiding van Huibert de Hoop met z’n broers ontwikkeld tot een innovatief en modern bedrijf.

Naast de productie van ambachtelijk fondantartikelen zijn ook chocolade, duimdrop, anijsmelk tabletten en de productie van pectine-fruitproducten toegevoegd aan het assortiment, zoals bijvoorbeeld onze pate de fruit. Al onze pectine artikelen zijn kosher, halal, veggie en vegan. Aangestuurd door een moderne marketingvisie en een puur klantgerichte bedrijfsfilosofie ontwikkelt en produceert Eljo voortdurend nieuwe producten met zoveel mogelijk natuurlijke -en authentieke ingrediënten. Met bijzondere vormen, speciale smaken, uiteenlopende formaten en aantrekkelijke kleuren. Van ‘klassiekers’ als de Oud Hollandse Bruidssuikers en duimdrop tot trendy innovaties als de nieuwste fruit kokos of met yoghurt smoothie. Allemaal anders, maar stuk voor stuk heerlijk van smaak.

Contactinformatie
info@eljobv.nl
https://eljoconfiserie.nl


Neem contact op met Eljo Suikerwerken BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!