Elite B.V.


Welkom bij Elite Neede

Elite B.V. is een zelfstandig en ambitieus familiebedrijf met een rijke historie. Al sinds 1957 zijn vakmanschap en ambacht onze drijfveer. Dankzij onze gewaardeerde producten en persoonlijke benadering zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig partner voor iedere horecaondernemer en foodprofessional. Dat durven we met gepaste trots te zeggen. Wij willen ondernemers helpen om hun klanten nog meer te laten genieten van onze producten. Daarom koesteren wij onze klanten, staan we altijd voor ze klaar en staan we open voor suggesties, ideeën of verbeteringen. Onze medewerkers begrijpen als geen ander waar het om draait en denken graag met u mee. Samen staan we sterk!

Wij hechten aan onze ambachtelijke bereidingswijze en koesteren onze authentieke recepturen. Dankzij deze kwaliteitsfilosofie zijn we onder ondernemers vooral bekend geworden met onze geweldige bami- en nasisnacks. Volgens kenners misschien wel de állerlekkerste die je kan kopen en daar zijn wij uitermate trots op! Daarom gebruiken wij uitsluitend de best mogelijke ingrediënten om u de lekkerste producten te bezorgen. Niet alleen voor onze bami- en nasisnacks maar ook voor onze andere producten doen wij geen concessies. Zo gebruiken we échte kipfilet in onze Kipcrush® en Kipburger en selecteren we de allerbeste kruiden en specerijen voor onze Jamballa®saus. Bij Elite staan smaak en topkwaliteit voorop. Daarom zeggen wij; kies voor Elite als het écht goed mag zijn.

Constante productontwikkeling en vernieuwing staan bij ons centraal, denk bijvoorbeeld aan onze snacksaus Joppie® Original en de in 2018 geïntroduceerde Joppie® Beetje Pittig. Dagelijks dragen bijna 150 medewerkers bij aan de ontwikkeling van de allerlekkerste snacks, salades en sauzen. Deze producten vinden vooral hun weg naar de foodservice markt en dan met name het fast service kanaal. Wij werken met passie en toewijding aan onze missie om een gewaardeerde partner te zijn van onze klanten in foodservice. Wij helpen ondernemers ondernemen!


Log in om een berichtje te sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Elite B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!