Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Elings x BrouwUnie


Drankenhandel Nico Elings BV is een dynamische klantgerichte drankenhandel die voortdurend meegroeit met de wensen en behoeften van de klant. In de afgelopen 40 jaar is de groothandel uitgegroeid tot een succesvolle servicegerichte onderneming waarin de prijs in evenwichtige wijze samengaat met een goede kwaliteit. Drankenhandel Nico Elings BV is aangesloten bij de inkoopcombinatie van de VIA (Verenigde InBev Agenten) en heeft het agentschap van InBev. We beschikken over constante ondersteuning op alle vlakken van deze eveneens succesvolle brouwerij. Met onze gezamenlijke know how zijn wij de ideale leverancier voor uw bedrijf.

Wij verkopen hoofdzakelijk de InBev bieren bestaande uit sterke merken zoals Dommelsch, Hertog Jan, Jupiler, Leffe, Hoegaarden, Stella Artois & Corona. We kunnen deze aanbieden in alle verpakkingen, van tankbieren tot alle fustverpakkingen en van blik tot alle denkbare fles verpakkingen. Uiteraard hebben we in ons assortiment ook alle A merken frisdranken en gedistilleerd. Daarnaast hebben we nog een breed scala aan wijnen, welke zorgvuldig door ons worden uitgekozen bij erkende leveranciers.

Door de vraag uit de markt zijn wij ons gaan profileren in de verkoop van specialbier. In deze niche markt staan wij inmiddels bekend als “De Speciaalbierleverancier”. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe bieren om aan ons groot assortiment toe te voegen. Door de geautomatiseerde inkoop ( voorraadbeheer ) & verkoop ( wij brengen de kaarten van onze afnemers in ons systeem ) kunnen wij u snel, met de minste manco’s, van uw bestelling voorzien.

Naast leverancier zijn wij ook importeur van diverse mooie craft bieren uit andere werelddelen zoals Amerika, Canada en Estland.


Neem contact op met Elings x BrouwUnie

Berichten van Elings x BrouwUnieNog geen berichten gepost door Elings x BrouwUnie

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht