Elif Foods


Elif Foods gaat met een innovatieve manier om met Doner Kebab mogelijkheden. De innovaties hebben betrekking op de producten, maar ook op de verpakkingen en het bijstaan van u als afnemer. Bij ons vindt u alles om Uw Doner Kebab activiteiten uit te breiden, of als u denkt hiermee te willen starten.

In het segment rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees en gevogelte, zijn wij voor u de beste keuze. Stipte verwerking van uw orders, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, sales support en extreme strenge kwaliteitseisen spreken voor zichzelf. Alle producten van Elif Foods zijn halal gecertificeerd.

De medewerkers van Elif Foods maken onlosmakelijk deel uit van het succes van het bedrijf en horen daardoor net zo goed bij de familie. Zo ontstaat een hoge loyaliteit die de hoogste kwaliteit en de beste service garandeert.

Contactinformatie
info@eliffoods.nl
https://www.eliffoods.nl/


Neem contact op met Elif Foods

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!