ELI Play


Welkom in onze dynamische wereld van sport en spel. We zijn ambitieus. We willen een voorbeeld zijn voor de leisure sector. We helpen ondernemers met de financiering, het ontwerp en opening van hun eigen, tailormade leisure park.
Bij ELI Play zijn we met zo’n 120 medewerkers. We ontwerpen en produceren verrassend veelzijdige playgrounds, waaraan kinderen en volwassenen keer op keer plezier beleven. En dat doen wijzelf ook. We genieten van ons vak. ‘Every day a happy day’. Al onze kennis en kunde wordt gebruikt in het ontwerp en de fabricage van onze producten. We werken vanuit een nieuwe, ultra moderne fabriek te Boxtel in het zuiden van Nederland. Alles is maatwerk. Telkens introduceren we nieuwe vondsten en toevoegingen, waarmee ondernemers hun park kunnen uitbreiden en concurrerend kunnen zijn. Met uitgekiende marketing en preventief onderhoud dragen we nog verder bij aan de groei van hun onderneming.

Nu en in de verre toekomst. Wereldwijd.

Contactinformatie
info@eliplay.nl
https://eliplay.nl/


Neem contact op met ELI Play

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!