Eicom Barneveld


Eicom Barneveld BV is een oer Hollands bedrijf, gevestigd in het centrum van het land in Barneveld. We willen een flexibele en betrouwbare partner zijn voor kwalitatief hoogwaardige eieren en eiproducten. Daarom verzorgen we het totale proces van inkoop tot compleet product geheel in eigen beheer. De zorgvuldig geselecteerde pluimveehouderijen waarmee we samenwerken zijn voornamelijk gevestigd op de Veluwe. Daarnaast zijn we importeur van het Deense kwaliteitsmerk Danaeg, al jaren marktleider in Nederland. Dit assortiment van vloeibare eiproducten is verpakt in handige cans van 1 en 5 kg.

Met persoonlijke aandacht en een flexibele proactieve houding zetten we ons dagelijks voor u in. We zijn scherp op de kwaliteit, hygiëne, continuïteit en leveringsbetrouwbaarheid van onze eieren en eiproducten. Vanuit het centraal gelegen Barneveld transporteren we onze eieren en eiproducten dagelijks door heel Nederland naar Grossiers/groothandels en Food producerende bedrijven


Neem contact op met Eicom Barneveld

Berichten van Eicom BarneveldNog geen berichten gepost door Eicom Barneveld

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht