Eggens Craft Beer


Eggens is ontstaan vanuit de passie en liefde voor bier. Na een aantal jaren kleinschalig thuis gebrouwen te hebben, besloot ik om in 2017 de vervolgstap te maken. Sindsdien zijn wij grootschalig gaan brouwen, waarbij wij gebruik maken van de ketels van andere Groningse brouwerijen. Al onze bieren worden dan ook met vakmanschap en uiterste precisie gebrouwen, om zo altijd de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

De bieren van Eggens kenmerken zich door hun krachtige basis van mout, wat er ook in resulteert dat onze bieren vaak hoger zijn in het alcoholpercentage. Voor ons is dit een bewuste keus, wij zijn er namelijk van overtuigd dat bier een volle moutsmaak dient te hebben, welk langer in de mond blijft hangen.

Daarnaast gebruiken we vaak ook net even andere kruiden en hopsoorten in ons bier en voegen we iets meer koolzuur toe, zodat de bieren lekker fris blijven en toegankelijk te drinken zijn. Eggens Craft Beer heeft de ambitie om in 2020 volledig zelfstandig te opereren vanuit een eigen brouwerij in de stad Groningen, niet alleen om het hebben van een eigen brouwerij, maar vooral om mensen net iets meer te vertellen over hoe een product ontstaan is, en momenteel gemaakt wordt.

Contactinformatie
Info@eggenscraftbeer.com
https://www.eggenscraftbeer.com/


Neem contact op met Eggens Craft Beer

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!