Effective Promotions B.V.


Effective is al 28 jaar succesvol in merkactivatie. Wij weten als geen ander hoe wij jouw doelgroep kunnen bereiken en beraken. Wij zijn marktleider op het gebied van merkactivatie op consumentenbeurzen. Onze expertise is gericht op beurzen en events, maar ook zijn wij ervaren in het opzetten van sampling campagnes en instore en nearstore activaties. Wij geloven in de kracht van face-to-face marketing en hebben ook de statistieken om dit onderbouwen. De resultaten die bedrijven zien tijdens en na een merkactivatie die wij voor ze uitvoeren zijn vaak zo goed dat wij met meerdere klanten al een jarenlange samenwerking hebben.

De onderscheidende stands van Effective op consumentenbeurzen als de Huishoudbeurs, Libelle Zomerweek, 50PlusBeurs en de Margriet Winterfair laten zien wat merkactivatie kan doen voor ieder type product waarbij we in een hele korte periode heel veel mensen kunnen bereiken.

Op evenementen kunnen wij als geen ander een passende en creatieve merkactivatie aanbieden die de koppeling maakt tussen het merk, het product en het evenement en de daarbij behorende doelgroep. Denk aan sportevenementen, muziek festivals, foodtruck festivals en parades. Van concept tot executie, Effective regelt het voor je.

Wil je de rotatie in de winkel vergroten, dan is een instore of nearstore campagne heel effectief. Samen kijken we naar de doelstelling en op welke wijze je dit het best kunt uitvoeren voor jouw merk.

Contactinformatie
info@effective.nl
https://effective.nl/


Neem contact op met Effective Promotions B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!