EcoTapwater


Behoefte aan verfrissend water

Nederland heeft hartstikke goed leidingwater. En toch is het aantal schappen vol plastic flessen mineraalwater in de supermarkten in de afgelopen jaren steeds verder gegroeid. Blijkbaar wordt de groep Nederlanders die behoefte heeft aan ander drinkwater dan leidingwater steeds groter.

Plastic flessen duur en milieuvervuilend

Maar plastic waterflessen zijn zó slecht voor het milieu! Ze geven meer CO2-uitstoot bij de productie, het kost onnodig transport en het levert veel meer afval op dat óf gaat zwerven, óf weer verwerkt moet worden. Bovendien kost flessenwater onnodig veel geld. Wist je dat de inhoud van een fles water maar €0,00019 kost? Je betaalt dus puur voor de fles… en die gooi je na gebruik direct weg. Zonde toch? Dat kan anders, vinden wij. En daarom zijn we met EcoTapwater gestart. Met EcoTapwater maak je winst maakt op CO2-neutraal tafelwater terwijl je tegelijk het milieu helpt én Keniaanse weesmeisjes van schoon drinkwater voorziet.

Ecotapwater Concept | Horecava

Waar staat EcoTapwater voor?

EcoTapwater staat voor duurzaam en kostenbewust ondernemen. Ideaal voor horecaondernemers die bij willen dragen aan een gezonder milieu én een gezonde omzet. EcoTapwater is het duurzame alternatief voor mineraalwater in flessen. Voor een vaste bijdrage per maand krijg je een unieke tapkraan die je kraanwater filtert en omtovert in heerlijk fris plat of bruisend tafelwater.

Je krijgt er gepersonaliseerde glazen flessen bij waarin je je tafelwater keer op keer mooi kunt serveren. En dat alles voor zo’n 50 procent van de prijs die je nu betaalt voor de inkoop van water. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op.

Zoek je naar manieren om duurzamer te ondernemen, maar wil je niet dat dit ten koste gaat van je winst? Dan kijk je op dezelfde manier tegen ondernemen aan als EcoTapwater. Voor alle ondernemers die het milieu een warm hart toedragen ontwikkelden wij het EcoTapwater-concept: het duurzame alternatief voor mineraalwater uit plastic flessen.

Contactinformatie
ecotap@hydro-sano.com
https://www.ecotapwater.nl


Neem contact op met EcoTapwater

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!