Ecolab Nederland


Ecolab is een vertrouwde partner op bijna 3 miljoen klantlocaties en is wereldwijd leider in services en oplossingen op het gebied van water, hygiëne en infectiepreventie die mensen en cruciale hulpbronnen beschermen. Wereldwijd kiezen bedrijven in de voedings-, horeca-, gezondheidszorg- en industriële markten voor alles omvattende Ecolab-oplossingen, gegevensgestuurde inzichten en gepersonaliseerde service die de voedselveiligheid bevorderen, omgevingen schoon en veilig houden, het water- en energieverbruik optimaliseren, en de operationele efficiëntie en duurzaamheid verbeteren.

Samenwerken om uitdagingen op te lossen

Bij Ecolab doen we dat het beste. Onze 45.000 medewerkers verstrekken allesomvattende oplossingen, gegevensgestuurde inzichten en gepersonaliseerde service die de voedselveiligheid bevorderen, omgevingen schoon en veilig houden, het water- en energieverbruik optimaliseren en de operationele efficiëntie en duurzaamheid verbeteren op bijna drie miljoen klantlocaties in meer dan 170 landen.

U vindt ons overal waar het nodig is

Van restaurants en hotels tot energiecentrales en fabrieken: de meer dan 25.000 sales- en servicemedewerkers van Ecolab, het grootste en best opgeleide direct sales-en-service-team, helpen klanten uitdagingen op het gebied van reiniging, hygiëne en water- en energiebeheer op te lossen. Veel van ’s werelds herkenbaarste merken vertrouwen op Ecolab om de operationele efficiëntie, productintegriteit en merkreputatie te waarborgen. Zie Bedrijfstakken die we bedienen.

Service op maat

Het ultieme concurrentievoordeel van Ecolab zit ‘m in onze toonaangevende verkoop- en servicemedewerkers. Elke uitdaging van elke klant is uniek. Daarom werken onze 25.000 buitendienstmedewerkers samen met klanten in hun gebouwen en bieden ze advies en service op maat. Onze experts hanteren een rigoureus proces om gegevens te verzamelen, geavanceerde technologie toe te passen, processen te herzien en oplossingen te bieden voor de unieke economische, sociale en milieugebonden uitdagingen van onze klanten.

Achter elke buitendienstmedewerker zit een team van onderzoekers, wetenschappers, ingenieurs, regelgevingsspecialisten en andere deskundigen die ijverig werken om de uitdagingen van de klant aan te pakken, nieuwe oplossingen te ontwikkelen en aan nieuwe behoeften tegemoet te komen. Zie onze oplossingen.

Innovatieve oplossingen

Ecolab kent een lange  geschiedenis in innovatie. Onze strategie is gebaseerd op een combinatie van chemie, digitale technologie en service, en biedt onze klanten exponentiële meerwaarde. Ons team van 1.200 wetenschappers, engineers en technische specialisten produceren optimale oplossingen die op verantwoorde wijze worden ontwikkeld en geproduceerd met veel aandacht voor de impact op mens en milieu. Met onze expertise in kerntechnologieën, zoals antimicrobiële middelen, dosering en monitoring, persoonlijke en oppervlakkenhygiëne, polymeren, oppervlakteactieve stoffen, chemicaliën in vaste vorm, waterbeheer en gegevensanalyse, helpen we bedrijfsefficiëntie, productkwaliteit en veiligheid voor onze klanten te verbeteren. Lees meer over onze expertise en innovatie.

Contactinformatie
customerservices@ecolab.com
https://nl-nl.ecolab.com


Neem contact op met Ecolab Nederland

Berichten van Ecolab Nederland
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!